Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές & Επιστροφές

Κόστος αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 49€ η αποστολή είναι δωρεάν!

Για παραγγελίες κάτω των 49€ το κόστος της αποστολής είναι 5,50€.

Αν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή τότε υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 3,50€.

Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή, κατόπιν συνεννόησης.

Το κόστος των μεταφορικών ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος. Οι άνωθεν τιμές αφορούν προϊόντα έως 2kg.

Στις αποστολές παραγγελιών εκτός Ελλάδος τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος χρέωσης είναι ανάλογο της χώρας που γίνεται η αποστολή και εφόσον ο πελάτης συμφωνεί με την επιπλέον χρέωση τότε η παραγγελία προχωράει.

Χρόνος παράδοσης
  • Χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες ημέρες
  • Νησιωτικοί προορισμοί: έως 3 εργάσιμες ημέρες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές: έως 5 εργάσιμες ημέρες

Παραδόσεις προϊόντων γίνονται τις καθημερινές εκτός αργιών. Τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται παραδόσεις.

Επιστροφή προϊόντων

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν που παραλάβατε από εμάς, μπορείτε να το πράξετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σημείωση: Τα προϊόντα καθώς και η συσκευασία τους πρέπει να είναι άθικτα. Επίσης να μην έχει αφαιρεθεί η ετικέτα και να υπάρχει απόδειξη αγοράς ή κάρτα αλλαγής. Η επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη.

Αν παραλάβετε ελαττωματικό ή λάθος προϊόν παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο info@fifisbowtique.gr. Θα πρέπει να αναφέρετε τα στοιχεία σας, τον κωδικό προϊόντος καθώς και τον λόγο επιστροφής του. Στην συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα αγοράς νέων προϊόντων απο το κατάστημα ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα αντικαθίστανται με προϊόντα ίδιας σεζόν στην περίπτωση ρούχων.  Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται. Επιστροφές εκπτωτικών ειδών πραγματοποιούνται μόνο για αλλαγή μεγέθους.

  1. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη εκτός και αν έχει γίνει κάποιο λάθος από εμάς. Αφορά ελαττωματικά ή γενικότερα λάθος προϊόν. Σημείωση: Δεν επιστρέφεται το κόστος αντικαταβολής.
  2. Δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων στο κατάστημα μας, Αγίων Αναργύρων 3, περιοχή Άνω πόλη/ Κάστρα της Θεσσαλονίκης.
  3. Η επιστροφή των προϊόντων να γίνεται μέσω κούριερ (ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα). Σημείωση: Η επιλογή της μεταφοράς με κούριερ είναι για λόγους ασφαλείας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα προϊόντα που τυχόν χαθούν ή υποστούν φθορά.